Avovesikauden avajaiset Heinolan Tommolassa

Avovesikauden avajaiset vietetään lauantaina 26.5. Heinolan Tommolassa. Saavutaan kohteelle 12.00. Kohteena Kymijoen virta. Sukelluksia kaiken tasoisille sukeltajille. 1-2 sukellusta.
Kohteella on mukana paikallisia oppaita joten helppoa lähteä ja palata samaan lähtöpisteeseen.

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/chPvWPrbNR62
Ajetaan Tehtaantien kautta. Tietäpitkin suoraan kävelytietä pitkin rantaan. (sallittu sukeltajille) Rannasta sen verran että yritetään yhdistää kyytejä niin että rantaa ei tukita vain meidän autoilla. Tehtaantien alussa on kauppa jonka hiekka alueella voi säilyttää autoja ja yhdistää kamoja. Siitä on noin 500m matka rantaan.

Sukelletaan, grillataan ja sukelletaan. Syvyys Helsinki tuo mukana grillattavaa joten olisi mahtavaa jos ilmoittaudutte ja jos jollain on ruokarajoitteita niin osaamme varautua riittävästi kaikille sopivalla grillattavalla.

Osallistumisilmoituksen voi tehdä joko kommentteihin tai tapahtuma@syvyyshelsinki.fi sähköpostiin.

Hallitus muistuttaa jäsenmaksujen maksamisesta ja pahoittelee että avajaisten ilmoitus nettisivuilla ei ole ollut aikaisemmin. 

Kauden avajaiset Porkkalan keittokatoksella 8.4.2017

Tilaisuus siirtyi Iso-Melkuttimelta Porkkalaan jäätilanteen vuoksi.
Tulevan avovesikauden avajaiset järjestetään Melkulla. Pari sukellusta oman mielen mukaan ja grillataan, vaihdellaan kuulumiset ja ajatuksia tulevalle kaudelle . Kohde on sopiva niin vasta kurssin suorittanelle kuin pitään sukeltaneille. Sukellusparin löydät varmasti paikan päältä 🙂 Grilli on kaikkien käytössä mutta ota omat syömiset ja juomiset mukaasi.

Syvyys Helsinki – Seuran avajaiset 22.8

Syvyys Helsinki on uusi helsinkiläinen sukellusseura. Seura ja sen toiminta rakennetaan yhdessä jäsentensä näköiseksi, jäsenten kanssa.

Rennossa illanvietossa keskustellaan seuran tulevista kuvioista, sukelluksista ja seikkailuista.

Tilaisuus järjestetään Otaniemen hallin seurahuoneella: Kivimiehentie 2, Espoo

Lisätietoja:

Kimmo Parhiala
kimmo.parhiala@gmail.com
0408469446