Diversnight 2019

Syvyys Helsinki osallistuu diversnightiin 2019!
Tapahtuman tarkoituksena on sukeltaa ympäri maailmaa samalla kellon lyömällä, joka on tänä vuonna klo 20:19
Sukelluspaikkana toimii Ahvenistonjärvi, jossa legendan mukaan elää JÄTTIHAUKI!
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, sukelsit taikka et!
Tule viettämään mukavaa iltaa hyvässä seurassa, grillaamaan ja maistamaan tapahtuman perinteiden mukaan pala kakkua 😉
Kun tulet paikalle niin pyri saapumaan paikalle hyvissä ajoin, noin klo.19.00 ja ehkä jopa vähän aiemmin, niin keretään kaikki samaan aikaan veteen. Kokoonnutaan parkkipaikan läheisyyteen ja paritetaan porukka. Kaikille löytyy varmasti sukelluspari. Muistaakaa paljon VALOA mukaan, nii saadaan tapahtumasta näyttävä.
Diversnightin historiasta löydät tästä linkistä:

Vedenalaisen valokuvaamisen workshop ja Allasvuoro


Vedenalaisen valokuvaamisen workshop.
Teemapäivänä käsitellään vedenalaista kuvaamista ja kuvien jälkityöskentelyä sekä kuvaamisen perusasioita kameran valmistelusta itse kuvaamiseen. Tuo mukanasi oma kamerasi, kannettava tietokone ja kuvia joiden jälkityöskentelyyn mahdollisesti kaipaisit apua tai näkökulmaa. Toki ilmankin näitä olet hyvin tervetullut. Keskustellaan myös vapaasti kuvaamisen haasteista, eri kohteiden kuvaamisesta ja kokemuksista.
Tämän jälkeen klo 14.00 on allas auki ja eikun pinnan alle. Allasvuoron jäsenhinta on 15€ jonka voit maksaa Areenalla. Tervetuloa!

Tutustu Sukellus-Areenaan

Tule tutustumaan uuteen yhteityökumppaniimme Sukellus-Areenaan ja heidän tarjoamiin palveluihin. Voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan. Altaaseen mahtuu noin 8 sukeltajaa kerrallaan. Rupatellaan ja vaihdetaan kuulumiset sekä kaikille on tarjolla kahvit ja pientä purtavaa. Ota mukaasi kaikki sukellusvarusteesi jos haluat sukeltamaan tai tule muuten vaan tutustumaan. Varmistathan että varusteesi ovat puhtaat jotta emme tuo hiekkaa tai roskaa altaaseen. Jos haluat vuokrata edullisesti varusteet, on tämäkin mahdollista paikan päällä. Tapahtuma on maksuton Syvyys Helsingin jäsenille. http://www.sukellusareena.com/

Tuplat tutuiksi 9.3.2017

Hei kaikki seuralaiset!
Nyt olisi mahdollisuus päästä taas testaamaan tuplilla sukeltamista, Helsingin sukelluskeskukseen otaniemeen ja kuuntelemaan kahdennetuilla laitteilla sukeltamisen hyödyistä? Jo tuplilla sukeltaville olisi tarjolla päästä testaamaan stagea jos mieli tekniikan puolelle halajaa tai kaipaa muuten hieman kokemusta lisää? Saa myös tulla ihan muuten vaan moikkaamaan ja seurustelemaan! 🙂 Tervetuloa!

Helsingin Sukelluskeskus
Kivimiehentie 2, 02150 Espoo

Vedenalainen valokuvaus ja sukeltaminen Punaisella Merellä

Sukelluskuvauksen Grand Old Man – Kimmo Hagman – tulee kertomaan meille vedenalaisesta valokuvauksesta sekä sukeltamisesta Punaisella Merellä. Kimmo on yksi Suomen kokeneimpia vedenalaisia valokuvaajia ja hänen kuviaan julkaistu useissa julkaisuissa ympäri maailman. Mikäli siis vedenalainen valokuvaus tai Punainen Meri kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan esitelmää ja katsomaan Kimmon huikean hienoja kuvia. Kimmo on sukeltanut Punaisella Merellä yli viisitoista vuotta ja tuntee paikalliset sukelluskohteet kuin omat taskunsa, joten hän osaa myös antaa hyvät vinkit ja oikeat kontaktit Punaisella Merellä sukeltamiseen.
Paikka:
Helsingin Sukelluskeskus, Kivimiehentie 2, FI-02150 Espoo, Suomi