#syvyyshelsinki, INFO, Sea Safety, Sukellus-Areena, Syvyys Helsinki, Tiedote

Tiedote Syvyys Helsingin jäsenille!

Syvyys Helsinki ry. siirtyy yhteistyöhön Sea Safetyn ja Sukellus-Areenan kanssa.

Syvyys Helsinki, Sea Safety ja Sukellus-Areena ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Jatkossa jäsenet saavat jäsenedut, kuten ilmatäytöt Sea Safetyn toimipisteestä osoitteesta Mannerheimintie 17, 00250 Helsinki, liikkeen aukioloaikoina. Lue tarkempi tiivistelmä jäseneduista tämän postauksen lopusta. Lähetämme jäsenedut ja ohjeet jäsenille myös sähköpostilla. Jäsenedut ovat käytettävissänne välittömästi.

Huomioittehan, kuten jo aiemmin, ilmatäytön saamisen edellytyksenä ovat: jäsentodistus ja säiliötietojen ilmoittaminen osoitteeseen: syvyyshelsinki@gmail.com. Turvallisuuden vuoksi Sea Safety ei täytä pulloja joita ei löydy seuran rekisteristä. Oikeutus myös muihin jäsenetuihin osoitetaan Sea Safetyssä ja Sukellus-Arenalla näyttämällä jäsentodistusta. Mikäli olet hukannut jäsentodistuksesi, saat uuden pyytämällä osoitteesta: syvyyshelsinki@gmail.com

Pahoittelemme että yhteistyö Helsingin Sukelluskeskuksen kanssa päättyy, seura on saanut paljon tukea ja uusia jäseniä Helsingin Sukelluskeskuksen kautta ja olemme kiitollisia Sukelluskeskukselle menneestä. Ovien sulkeuduttua on kuitenkin selvää että yhteistyö päättyy ennemmin tai myöhemmin. Meidän on katsottava tulevaisuuteen ja toimittava jäsentemme parhaaksi. Katsomme, että yhteistyön aloittaminen Sea Saftyn kanssa palvelee seuran tarkoitusta ja jäsenten etua parhaalla mahdollisella tavalla.

Ystävällisin terveisin: Syvyys Helsinki ry:n hallitus

———————————-

Jäsenedut Sea Safetyssä ja Sukellus-Areenalla Syvyys Helsingin jäsenille:

Imatäytöt veloituksetta Sae Safety Oy:sta, Mannerheimintie 17 (kisahallin pääty) tai halutessaan voi pullon jättää ja noutaa myös Sukellus-Areenalta Veikkolassa.

Mahdollisuus liittyä Nitroxrinkiin pienellä lisämaksulla

Jäsenet saavat 10% alennuksen varusteista, Sea Saftey Oy:n listahinnoista sekä palveluista, esim. koulutukset ja retket. Hankinta alennukset eivät kuitenkaan koske huoltotoimenpiteitä eikä sukellusmatkoja.

Seuran jäsenet saavat varusteiden vuokraamisesta 30% alennuksen voimassa olevasta listahinnasta Sukellus-Areenalta.

Seuralla on mahdollisuus järjestää yksityinen allasvuoro kerran kuukaudessa johon voi liittää varuste esittelyitä tai teemailtoja. Jäsenet saavat tällöin allasvuoron alennettuun kertahintaan(15€ / jäsen) Sukellus-Areena Oy:lta. Muina aikoina saavat jäsenet 10% alennuksen listahinnasta.

Seuraa ja Tykkää: