#syvyyshelsinki, Event, Sukellus, Syvyys Helsinki, Tapahtuma

Louhos kiertue 2018

Hieno louhos kiertue Taivassalossa 10-12.8. jossa oli 13 sukeltajaa mukana.

Viikonlopun aikana sukellettiin kolmessa eri graniitti louhoksessa. Perjantain kohde oli Ahan louhos joka myös tunnetaan nimellä Helsinginranta. Maksimi syvyyttä oli noin 27m. Yhden sukelluksen jälkeen siirryimme majapaikalle, joka sijaitsi vain muutaman kilometrin päässä louhoksesta. Lauantaina sukelsimme kaksi sukellusta Hilloisten louhoksessa jossa maksimi syvyys on 20m. Sunnuntaina sukelsimme vielä Uhlun louhoksessa jonka maksimi syvyys on 17m. 

Mukana oli kaikentasoisia sukeltajia ja kaikille oli paljon nähtävää. Illat saimme nauttia viehättävästä rantasaunasta jonka jälkeen nautimme grillinuotion ääressä eväitä mahan täydeltä.
Kiitos kaikille mukana olleille 🙂
Seuraa ja Tykkää: