Kaatialan sukellusviikonloppu 19-20.11.2016

Details
Start:

marraskuu 19 - 03:00 pm

End:

marraskuu 20 - 04:00 pm

Event Category:

#syvyys, #syvyysevent, #syvyyshelsinki, Avovesi, Event, Reissu, Sukellus, Tapahtuma

Organizer

Syvyys Helsinki

Uusimme viime vuodelta tutun ja lähes eeppisen suosion saavuttaneen Kaatialan viikonloppun. Toteutustapana toimivaksi todettu: lauantai-aamuna mestoille, sunnuntaina kotiin -metodi. Mukaan otetaan kompura, joten myös pullojen täyttö onnistuu. Majoitus Kuortaneen Urheiluopistolla. Reissun lopullinen hinta riippuu osallistujien määrästä, mutta majoitus(aamupalalla) ja kompura kustantanee yhteensä noin 65€/hlö. HUOM!!: Ilmoittautumiset: syvyyshelsinki@gmail.com -sähköpostiosoitteeseen. Tällä hetkellä alustava majoitus on varattu 15 henkilölle. Ilmoittautumiset viiimeistään lokakuun 9. päivään mennessä

Kaatiala kohteena soveltuu kaikille, kyseessä on vanha avolouhos josta löytyy erikseen matala(n.10m)- ja syväpää(n.35m). Kohteessa myös pieni luolasto, jossa luokitetut luolasukeltajat voivat sukeltaa. Yleensä näkyvyys marraskuussa erinomainen.

Jokainen järjestää kyydin itse, mutta tämän foorumin kautta kimppakyydit yleensä saa sovittua aika nätisti, koska autoja Helsingistä kuitenkin lähtenee runsaasti. Lauantataina kokoonnutaan Kaatialaan siihen aikaan, kun ihmiset sinne saapuvat. Lauantaina sukellusta oman maun ja innon mukaan, illalla majoittuminen Urheiluopistolle, jossa henkilökohtainen huolto ja rentoutuminen. Sunnuntaina taas sukellusta oman innon ja halun mukaan, jonka jälkeen siirtyminen takaisin Helsinkiin omaan tahtiin.

Jos jäi kysyttävää, kysykää. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: syvyyshelsinki@gmail.com

Seuraa ja Tykkää: