Sukella Saimaaseen 14-16.6 (LOPPUUNMYYTY)

Details
Start:

kesäkuu 14 - 05:00 pm

End:

kesäkuu 16 - 06:00 pm

Event Category:

#syvyys, #syvyysevent, #syvyyshelsinki, Sukellus, Tapahtuma

Organizer

Syvyys Helsinki

Mikkelin Urheilusukeltajien Tornator aluksella viikonloppureissu Saimaalla 14.-16.6.2019. Lähtö satamasta noin 18.00. Sovitaan erikseen.

Sukellamme Saimaan parhaissa sukelluskohteissa, Maria- ja VR-29 lotjille kirnusaareen, upeille seinämä sukelluksille riuttasaarelle, Sikoinleuansalmeen vanhoja vesiesteitä katsomaan ja lehtisaaren ympärillä olevia seinämiä. Noin 4-6 sukellusta. Sukellukset sopii kaikki OWD tason sukeltajille paitsi lotjille ei pääse. Kaikilla kohteilla on upeita seinämiä myös noin 20m syvyyksissä. Paluu matkalla käydään katsomassa Astuvansalmen kalliomaalauksia.

Kohteista: Perjantai: Lehtisaari (yösukellus) syvyys noin 15m. Lauantai: Kirnusaari, lotjat, syvyys noin 32m. Riuttasaari, syvyys noin 30m (maks 50m ja keskellä 80m). Lehtisaari, syvyys noin 20m. Muut kohteet katsomme aikataulun ja sukelluksien keston mukaisesti.

Tornator1 laivalla on sauna, keittiö, wc ja yhteismakuutila sekä pari hyttiä. Jatkuvaa 230V sähköä lamppujen ja muiden laitteiden lataukseen on konehuoneessa jossa myös pukujen kuivatus tila. Koneiden ollessa käynnissä sähköä on myös muissa tiloissa. Makuutiloissa on sängyt ja patjat sekä tyynyjä ja vilttejä. Omat lakanat tai makuupussi mukaan sekä pyyhe.

Reissun hintaan kuuluu ruokailut jotka valmistetaan yhteistyössä. Mahdolliset allergiat käydään läpi hyvissä ajoin. Mukaan toki voi ottaa omia naposteltavia ja juomia. Sauna on käytössä koko reissun ajan.

Ilmahuolto kuuluu myös retken hintaan. Tällä hetkellä Tornator1n nitrox täyttö on pois käytöstä. Lähempänä selviää saavatko sen käyttöön. Jos syvemmillä sukelluksilla haluaa käyttää muita kaasuja, on ne varattava mukaan itse. Muuten pärjää normaalilla yhden sukelluksen varustuksella.

Reissun hinta on 61€ sisältäen holvin maksun. Maksamalla matkan sitoudut reissuun ja varaat itsellesi paikan laivasta. Laivaan mahtuu 12 henkilöä. Laivan lähtöpaikalle jokainen tulee joko yhteiskyydeillä tai omalla haluamallaan tavalla. Lähtöpaikka on joko Mikkelin satamasta tai Kallioniemestä. Tarkat ohjeet tulee lähempänä reissua kun selviää kummassa laiturissa laiva sijaitsee. Jos laiva lähtee Mikkelin satamasta on mahdollisuus laivaan nousta vielä myöhemmin kallioniemestä.

Reissu myynnissä vain jäsenmaksun suorittaneille jäsenille. Ota kuitti maksusta mukaan.

Maksa ja varmista onko tilaa holvi kaupasta mihin pääset tästä tästä sekä lähetä itsestäsi nimi, sukellusluokitus ja allergia tiedot osoitteeseen tapahtuma@syvyyshelsinki.fi otsikolla Tornator1 + nimi.

Seuraa ja Tykkää: