#syvyyshelsinki, Event, INFO, Kauppa, Koulutus, Sukellus, Syvyys Helsinki, Tiedote

KOULUTUS: PADI Jääsukellus kurssi

Nyt tarjolla koulutusta seuralaisille.
Kouluttajana meillä on seuran oma Alex Hornborg

PADI Jääsukelluskurssi (PADI Ice Diver)

Hinta 201€ (sisältää holvimaksun)
Sitoutuva ilmoittautuminen maksamalla kurssi. Kurssille osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyden ja 2019 jäsenmaksu pitää olla maksettuna.

Maksa tästä

Kurssille on 10 paikkaa.

Torstai 7.3. teoria Iso-Omena palvelutorilla, Kaisla tilassa, klo 18:30 ja 10.3. sukellukset Iso-Melkuttimella klo 10:00 rannassa. 3 sukellusta.

Kurssi pidetään sää varauksella. Liian kovat pakkaset ja tuuli estää käytännössä kurssin toteutumisen.

Miksi ihmeessä osallistuisin jääsukelluskurssille?

Jääsukellus on ainutlaatuista puuhaa, josta pääsee nauttimaan ainoastaan harvat ja valitut. Jääsukellus on todellinen seikkailu!
Jään alainen maailma on aivan erilainen kuin mikään muu näkemäsi: Jääkanneen alla vesi lepää, pääset katsomaan vedeneläviä talvehtimassa ja koska vesi on paikallaan eikä levät kuki, on näkyvyys poikkeuksellisen hyvä.
Jääkannen ihaileminen alhaalta päin, sekä kuplien puhaltelu jään pintaan on hypnoottista katseltavaa.
Kuka voi osallistua?
Ennakkovaatimuksena 18 -vuoden ikä ja vähintään PADI AOWD (tai muusta koulutusjärjestöstä vastaava luokitus, esim. CMAS P2, SSI Advanced, NAUI jne..)

HUOM: edellytämme myös kuivapuvun hallintaa ja riittävästi Suomisukelluskokemusta. Jääsukelluskurssilla harjoittelemme jääsukellukseen liittyviä taitoja, emme sukelluksen tai varusteiden käytön perustaitoja.
Loistavaa! Mitäs tällä kurssilla sitten oppii / tehdään?

Onnistunut jääsukellusretki on tiimityön taidonnäyte. Käymme läpi jääsukellustapahtuman organisointia: mitä kaikkea tulee ottaa huomioon ja mitä ennakkovalmisteluja turvallinen sukelustapahtuma vaatii.
Käymme läpi mm. sukellustavat, parityöskentelyn, köysityöskentelyn, turvasukeltajan roolin. Talvisen toiminnan ollessa kyseessä paneudumme talven aiheuttamiin erityisvaatimuksiin varusteiden / turvallisuus varusteiden suhteen ja käsittelemme mahdollisia pakkasen aiheuttamia haasteita.
Sukelluksilla otetaan haltuun mm. seuraavat teemat:

Tutustutaan erikoisvarusteisiin, harjoitellaan niiden käyttöä.
Köysityöskentely: turvallinen kiinnitys, varmistaminen ja kommunikointi
Erikoistilanteiden harjoittelu, hätätilanteiden läpikäyminen, turvasukeltajan rooli ja tehtävät.

Seuraa ja Tykkää: