PADI Rescue Diver -kurssi

Details
Start:

lokakuu 11 - 10:00 am

End:

lokakuu 13 - 08:00 pm

Event Category:

#syvyys, #syvyyshelsinki, INFO, Koulutus, Kurssi, PADI, Sukellus, Tietoisku

Organizer

Koulutusvastaava

Email: koulutus@syvyyshelsinki.fi
Venue

Dive Finland

Kivimiehentie 2

Espoo, 02150

Kurssit toteutetaan Syvyys Helsingin omien kouluttajien toimesta Dive Finlandin alla, joka hoitaa kortitukset PADI:n suuntaan. Alustavat ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen koulutus@syvyyshelsinki.fi
Kurssiaikataulut löytyvät myös Dive Finlandin koulutuskalenterista osoitteessa:

https://www.divefinland.fi/koulutuskalenteri

Kurssit maksetaan suoraan Dive Finlandille, Syvyys Helsingin jäsenille omistetun kanavan kautta. Linkki julkaistaan tämän viikon aikana. Kurssit voi maksaa kerralla tai jopa kahden vuoden maksuajalla.
Kursseja ja Syvyys Helsingin koulutuksia koskevat kysymykset voi laittaa osoitteeseen koulutus@syvyyshelsinki.fi.

Rescue Diver

Rescue Diver-kurssilla kasvatat osaamistasi entisestään ja opit huomioimaan sukellusparisi sekä muut ympäröivät sukeltajat ihan eri tavalla kuin ennen. Rescue Diver kurssi opettaa paitsi selviämään ongelma- ja mahdollisista hätätilanteista myös ennen kaikkea ennaltaehkäisemään niitä. Vakavasta aiheesta huolimatta PADI Rescue Diver kurssi on todella antoisa ja sukeltajat pitävätkin kurssia yhtenä PADI:n mielenkiintoisimmista kursseista. Se antaa paljon kokeneillekin sukeltajille ja auttaa huomioimaan ja havainnoimaan kanssasukeltajia aivan uudella tavalla.

Kurssi on kolmipäiväinen ja sen aikana opimme ennakoimaan, ehkäisemään ja välttämään vaaratilanteita. Kurssiin kuuluu teoriaa ja vesitaitoja sekä neljä simuloitua tilanneharjoitusta avovesiolosuhteissa. Kurssilla opit johtamaan muita sukeltajia vaativissa olosuhteissa, etsimään kadonneita sukeltajia ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin havaitessasi ongelmatilanteen tai huomatessasi että sellainen saattaa olla syntymässä.

Kurssin kortituksen ennakkovaatimuksena on 24 kuukauden sisällä käyty ensiapukurssi, AOWD-luokitus ja vähintään 12 vuoden ikä. Voit tarvittaessa suorittaa Rescue Diver-kurssin yhteydessä EFR Emergency First Responder-kurssin, jossa opetetaan yleiset ensiaputaidot, hätäensiapu, haavojen sitominen sekä myös sukellusonnettomuuksiin liittyvää ensiapua. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla käytynä SPR EA 1 ja 2 tai muu vastaavan tasoinen ensiapukoulutus.

Seuraa ja Tykkää: