PADI Adaptive Techniques -kurssi

Details
Start:

lokakuu 25 - 10:00 am

End:

lokakuu 27 - 08:00 pm

Event Category:

#syvyys, #syvyyshelsinki, Event, Koulutus, Kurssi, PADI, Sukellus, Tapahtuma, Tietoisku

Organizer

Koulutusvastaava

Email: koulutus@syvyyshelsinki.fi
Venue

Dive Finland

Kivimiehentie 2

Espoo, 02150

Kurssit toteutetaan Syvyys Helsingin omien kouluttajien toimesta Dive Finlandin alla, joka hoitaa kortitukset PADI:n suuntaan. Alustavat ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen koulutus@syvyyshelsinki.fi
Kurssiaikataulut löytyvät myös Dive Finlandin koulutuskalenterista osoitteessa:

https://www.divefinland.fi/koulutuskalenteri

Kurssit maksetaan suoraan Dive Finlandille, Syvyys Helsingin jäsenille omistetun kanavan kautta. Linkki julkaistaan tämän viikon aikana. Kurssit voi maksaa kerralla tai jopa kahden vuoden maksuajalla.
Kursseja ja Syvyys Helsingin koulutuksia koskevat kysymykset voi laittaa osoitteeseen koulutus@syvyyshelsinki.fi.

PADI Adaptive Techniques -kurssi

Oletko PADI® ammattilainen ja haluat kehittää osaamistasi yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen työskennellessäsi vammaisten oppilaiden parissa?å

PADI ammattilaisilla on pitkä ja menestyksekäs historia työskentelystä ihmisten kanssa joilla on jonkun asteinen vamma. PADI:n lähtökohta on aina ollut se, että kaikki jotka täyttävät kurssin vaatimukset ovat tervetulleita osallistumaan.

Adaptive Techniques kurssi rakentuu sille pohjalle, laajentamalla PADI ammattilaisen osaamista enemmän yksilöllisten tarpeiden huomiointiin vastatakseen yksittäisen oppilaan erikoistarpeisiin.

PADI kouluttajat, Divemasterit tai PADI Master Freediverit jotka ovat käyneet EFR kurssin kahden vuoden sisällä, voivat osallistua PADI Adaptive kurssille.

Kurssin aikana opit:

  1. Olemaan enemmän tietoinen vammaisen sukeltajan yksilöllisistä tarpeista ja näkökohdista opastaessasi ja opettaessasi heitä sukeltamaan.
  2. Vaihtoehtoisia menetelmiä joita voit soveltaa opettaessasi ja valvoessasi sukeltajia joilla on vamma tai oppimisvaikeuksia suoriutumaan PADI kursseista ja ohjelmista.
  3. Ohjaamaan ja opastamaan oppilaitasi niiden kykyjä vastaavalla tavalla kohti PADI kortitusta, sukelluskokemusta tai kolmannen osapuolen organisaatiota joka tarjoaa rajoitettuja sukellusluokituksia vammaisille.
  4. Lisätekniikoita joilla pystyt motivoimaan ja rohkaisemaan sukellusoppilaasi jolla on fyysinen tai henkinen rajoite, suoriutumaan tehtävästään.

Kurssi koostuu teoriaosuudesta, kahdesta allasosuudesta sekä kahdesta avovesiharjoituksesta. Lisäksi on saatavilla kurssin suppeampi versio PADI Adaptive Support Diver joka on tarkoitettu niille sukeltajille jotka haluava5 oppia kuinka parhaiten voivat olla tukena sukelluskaverille jolla on fyysinen tai henkinen rajoite.

https://youtu.be/ZK3TMoGYnfA

Seuraa ja Tykkää: